RECEPTIONSMENUER

Laves til min 20 personer.

Sammensæt din egen menu: 3 retter 90 kr * 4 retter 110 kr * 5 retter 125 kr * 6 retter 150 kr * 7 retter 170 kr * 8 retter 190 kr * 9 retter 210 kr

Guide: Til et helt måltid anbefaler vi 7-8 retter. Eftermiddagssnack: 4-6 retter

Salt:

Bagte champignon med pestofyld

Mini quinoafrikadeller med peberfrugt & oregano

Små tomater fyldt med artiskokcreme + 5 kr

Tofu med avocadomousse & syltet ingefær + 5kr

Sød kartoffel kanapéer med umeboshicreme & tangkaviar + 5 kr

Zucchiniruller med artiskokcreme & soltørret tomat + 5 kr

Mini spinat & feta tærter + 5 kr (er med gluten, ikke vegansk)

Quinoasalat med broccoli, cherrytomat, soltørret tomat & rosmarin (i både)

Farverig edamamebønne-salat med koriander & miso-umeboshidressing (i både)

Crudité, oliven & dip

 

Sødt:

Små hjemmebagte chokolademuffins

Små hjemmelavede kokos- & havre cookie med chokoladestykker

Chokolademousse pyntet med blå kornblomst

Citronfromage med kokos & frysetørret hindbær

Mini råkage med hindbær + 5 kr

RECEPTIONSMENUER
FORÅR & SOMMER 2019

Laves til min 20 pers.

Sammensæt selv din egen menu:
3 slags kanapéer 90 kr – 4 slags 110 kr – 5 slags 125 kr – 6 slags 150 kr – 7 slags 170 kr – 8 slags 190 kr

Små tomater fyldt med olivencreme
Agurke kanapéer med svampemousse
Mini gulerodsfrikadeller
Mini sandwich med humus med dild & citrongræs
Crudité, oliven & dip
Små chokolademuffins
Chokolademousse
Chia & mango mousse

Tofu med avocadomousse + 5kr
Sød kartoffel kanapéer med umeboshicreme & tangkaviar + 5 kr
Mini spinat & feta tærter + 5 kr (er med gluten, ikke vegansk)
Mini rå kage med hindbær + 5 kr