JULEFROKOSTER & JULEAFTEN 2020

 

I år er alting vendt på hovedet! Og dog ser det ud til at vi nu på lidt kreativ vis kan mødes i samværet over julefrokoster og julemiddage. Hjertet finder altid måder at mødes med dem vi har kære og nære på. Og nu hvor sundhed er mere i alles opmærksomhed end ellers, så er det et oplagt tidspunkt at byde på en veltilberedt vegansk julemiddag, lavet med kærlighed, hjertevarme og nærvær.

Til selve juleaften d. 24/12 kan man traditionen tro bestille helt ned til en enkelt kuvert, til afhentning d. 23/12 kl 16-18 eller d. 24/12 kl. 10-12. fredage op til jul laver vi til mindst 10 personer, og på øvrige dage til mindst 20 personer. Sidste dag for bestillinger til juleaften er torsdag d. 17/12.

Der er mulighed for udbringning mod et transportgebyr, der kan oplyses når vi kender adressen, eller afhentning hos os efter forudgående aftale på Nordre Fasanvej 230, 2200 Kbh N.

Som udgangspunkt arrangeres bestillinger på mindst 12 personer på porcelæn, og under 12 personer i miljøvenlig take-away emballage. 

Hele vores julemenu og ris a la mande er vegansk & glutenfri.

Vi glæder os til at lave mad til jer!

Brug gerne kontaktformularen i bunden af forsiden til bestilling. Vi tager forbehold for fuldt bookede dage og ændringer i menuen.

Ambrosias veganske julemenu 2020:          

Svampesteg med nødder, urter & enebær

Rødbedefrikadeller med valnødder & julekrydderier

Frikadeller af røget tofu

Ovnbagte både af søde kartofler med rosmarin & røget paprika

Rødkålssalat med svesker, ristede hasselnødder & ingefær

Peberrodscreme

Tyttebær syltetøj

Pris: 245 kr/kuvert

Til den søde tand:

Ris á la mande tilberedt på runde brune ris, ristede mandler & kokosfløde, med kirsebærsauce – 38 kr 

 

FESTBUFFETER 
FORÅR & SOMMER 2019


Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne.
Sammensæt selv din egen menu!
Basismenu: 2 hovedretter/forretter + 3 slags tilbehør 150 kr
Ekstra forretter/hovedretter + 30 kr/stk
Ekstra tilbehør + 20 kr/stk
Hjemmebagt boller (spelt/glutenfri) & smør (alm/vegansk) + 15 kr
Forretter/småretter 
Agurke kanapéer med svampemousse
Fyldte tomater med artiskokcreme
Kold avocadosuppe med mynte
Velkrydret cremet kikærtesuppe
Hovedretter 
Gulerodspaté med oliven, rød peber & frisk oregano
Lasagne med linser, frisk spinat & salvie
Tilbehør 
Små kartofler med dip
Quinoa salat med broccoli, soltørret tomat & rosmarin
Edamamesalat med wakame tang & koriander-limedressing
Pink kålsalat med persille og græskarkerner
Spæde grønne salater med kalamata oliven, cherrytomater & vinaigrette
Humus med citrongræs & dild
Desserter 
Afrodittekugler (dadler, mandler, kakao) 12 kr
Mango-goji barer 18 kr
Dagens skærekage 20 kr
Chokoladekage med nødder, ingefærmarmelade & kokosflødeskum 24 kr
Mango-chiamousse med friske hindbær & skum 37 kr
Chokolademousse med friske bær & skum 37 kr
Rå hindbær- og cashewkage 38 kr
Rå kage med blåbær 38 kr
Chokoladelagkage med chokolademousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)
Forårslagkage med hyldeblomst-citron mousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)

Vi laver også særlige kager efter ønske – feks. bryllupskager i etager 🙂