JULEFROKOSTER & JULEAFTEN 2019

 

Når julemaden skal være skøn og grøn! Nyd en lækker og inspirerende vegetarisk julemenu fuld af kærlighed og skønne smage.

Al julemaden er vegansk & glutenfri.

Julemenu efter din smag:

Den lille:            2 hovedretter + 3 tilbehør 160 kr

Den medium:   3 hovedretter + 3 tilbehør 195 kr

Den store:         4 hovedretter + 3 tilbehør 230 kr

Luksus:              4 hovedretter + 4 tilbehør 250 kr

Hovedretter:

Svampesteg med nødder & enebær

Rødbedefrikadeller med valnødder & kanel

Quinoafrikadeller med søde kartofler, peberfrugt & oregano

Fyldte peberfrugter med linser, græskar & soltørret tomat

 

Tilbehør:

Små kartofler & brun sauce

Ovnbagte både af søde kartofler med timian & paprika

Kold spinatcreme med hvidløg og muskatnød

Fennikel- & rødbedesalat med valnødder & basilikumdressing

Rucolasalat med cherrytomater, rødløg, artiskok & balsamico

Til den søde tand:

Ris á la mande med kokosfløde & kirsebærsauce – 36 kr 

Kokos- & havre cookie med chokoladestykker – 20 kr

‘Julekugle’ af dadler, bær, cashewnødder & krydderier – 12 kr

Julefrokost til under 12 personer: 

Vi laver julemenuerne helt ned til 1 kuvert på de mest populære julefrokost datoer.

Fre-lør 15. og 16. november

Fre-lør 22. og 23. november

Fre-lør 29. og 30. november

Fre-lør 6. og 7. december 

Fre-lør 13. og 14. december 

Fre-lør 20. og 21. december

Tir 24. december

Bestillinger til 1-11 personer pakkes i miljøvenlig engangsemballage med mindre andet aftales.

Juleaften 

Nyd vores skønne grønne middage til selveste juleaften! Traditionen tro laver vi julemiddage i stor stil selv blot til 1 kuvert, og de kan afhentes kl. 11-13 på dagen.

Bestillinger til 1-11 personer pakkes i miljøvenlig engangsemballage med mindre andet aftales.

Bestillinger til juleaften skal være modtaget senest d. 16/12.

 

FESTBUFFETER 
FORÅR & SOMMER 2019


Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne.
Sammensæt selv din egen menu!
Basismenu: 2 hovedretter/forretter + 3 slags tilbehør 150 kr
Ekstra forretter/hovedretter + 30 kr/stk
Ekstra tilbehør + 20 kr/stk
Hjemmebagt boller (spelt/glutenfri) & smør (alm/vegansk) + 15 kr
Forretter/småretter 
Agurke kanapéer med svampemousse
Fyldte tomater med artiskokcreme
Kold avocadosuppe med mynte
Velkrydret cremet kikærtesuppe
Hovedretter 
Gulerodspaté med oliven, rød peber & frisk oregano
Lasagne med linser, frisk spinat & salvie
Tilbehør 
Små kartofler med dip
Quinoa salat med broccoli, soltørret tomat & rosmarin
Edamamesalat med wakame tang & koriander-limedressing
Pink kålsalat med persille og græskarkerner
Spæde grønne salater med kalamata oliven, cherrytomater & vinaigrette
Humus med citrongræs & dild
Desserter 
Afrodittekugler (dadler, mandler, kakao) 12 kr
Mango-goji barer 18 kr
Dagens skærekage 20 kr
Chokoladekage med nødder, ingefærmarmelade & kokosflødeskum 24 kr
Mango-chiamousse med friske hindbær & skum 37 kr
Chokolademousse med friske bær & skum 37 kr
Rå hindbær- og cashewkage 38 kr
Rå kage med blåbær 38 kr
Chokoladelagkage med chokolademousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)
Forårslagkage med hyldeblomst-citron mousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)

Vi laver også særlige kager efter ønske – feks. bryllupskager i etager 🙂