JULEFROKOSTER & JULEAFTEN 2019

 

Når julemaden skal være skøn og grøn! Nyd en lækker og inspirerende vegetarisk julemenu fuld af kærlighed og skønne smage. Al julemaden er vegansk & glutenfri.

Vi laver julemenuerne til minimum 6 kuverter i perioden  til og med d. 23/12. Til selve juleaften d. 24/12 kan man også bestille under 6 kuverter af vores store julemenu til 205 kr (stadig min. 6 pers til luksus julemenuen). Det anbefales at bestille i god tid, da visse datoer allerede er udsolgte.

Til selve juleaften er det muligt at bestille julemiddage til afhentning d. 24/12 kl. 11-13. Bestillinger til juleaften skal være modtaget senest d. 16/12.

Som hovedregel arrangeres bestillinger på mindst 12 personer på porcelæn, og under 12 personer i take-away emballage. Kontakt os hvis I har andre ønsker.

Der er mulighed for selv at afhente julemaden på vores adresse, Nordre Fasanvej 230 (i den store røde port), eller at få leveret med kurér. Skriv ved bestillingen om du ønsker et tilbud på levering.

Brug gerne kontaktformularen i bunden af forsiden til bestilling. Vi glæder os til at lave mad til jer!

Ambrosias store julemenu 205 kr:          

Svampesteg med nødder & enebær

Rødbedefrikadeller med valnødder & kanel

Quinoafrikadeller med søde kartofler, peberfrugt & oregano

Ovnbagte både af søde kartofler med timian & paprika

Kold spinatcreme med hvidløg og muskatnød

Fennikel- & rødkålssalat med græskarkerner & basilikumdressing

Rucolasalat med cherrytomater, rødløg, artiskok & balsamico

 

Ambrosias luksus julemenu 265 kr:          

Svampesteg med nødder & enebær

Rødbedefrikadeller med valnødder & kanel

Fyldte peberfrugter med græskar, amaranth & tørrede frugter

Quinoafrikadeller med søde kartofler, peberfrugt & oregano

Små kartofler & brun sauce

Ovnbagte både af søde kartofler med timian & paprika

Kold spinatcreme med hvidløg og muskatnød

Fennikel- & rødkålssalat med græskarkerner & basilikumdressing

Rucolasalat med cherrytomater, rødløg, artiskok & balsamico

Til den søde tand:

Ris á la mande med kokosfløde & kirsebærsauce – 36 kr 

Kokos- & havre cookie med chokoladestykker – 20 kr

‘Julekugle’ af dadler, tørrede bær, cashewnødder & krydderier – 12 kr

FESTBUFFETER 
FORÅR & SOMMER 2019


Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne.
Sammensæt selv din egen menu!
Basismenu: 2 hovedretter/forretter + 3 slags tilbehør 150 kr
Ekstra forretter/hovedretter + 30 kr/stk
Ekstra tilbehør + 20 kr/stk
Hjemmebagt boller (spelt/glutenfri) & smør (alm/vegansk) + 15 kr
Forretter/småretter 
Agurke kanapéer med svampemousse
Fyldte tomater med artiskokcreme
Kold avocadosuppe med mynte
Velkrydret cremet kikærtesuppe
Hovedretter 
Gulerodspaté med oliven, rød peber & frisk oregano
Lasagne med linser, frisk spinat & salvie
Tilbehør 
Små kartofler med dip
Quinoa salat med broccoli, soltørret tomat & rosmarin
Edamamesalat med wakame tang & koriander-limedressing
Pink kålsalat med persille og græskarkerner
Spæde grønne salater med kalamata oliven, cherrytomater & vinaigrette
Humus med citrongræs & dild
Desserter 
Afrodittekugler (dadler, mandler, kakao) 12 kr
Mango-goji barer 18 kr
Dagens skærekage 20 kr
Chokoladekage med nødder, ingefærmarmelade & kokosflødeskum 24 kr
Mango-chiamousse med friske hindbær & skum 37 kr
Chokolademousse med friske bær & skum 37 kr
Rå hindbær- og cashewkage 38 kr
Rå kage med blåbær 38 kr
Chokoladelagkage med chokolademousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)
Forårslagkage med hyldeblomst-citron mousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)

Vi laver også særlige kager efter ønske – feks. bryllupskager i etager 🙂