FESTLIGE BUFFETER & MENUER
FORÅR & SOMMER 2018

 
Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der måske er mindre vant til de grønne køkkenegne…

Luksus festbuffet – 225 kr
Fyldte tomater med oliven-rosmarincreme
Bøffer af søde kartofler med mandler, soltørret tomat & basilikum
Gratinerede squash fyldt med frisk spinat, peberfrugt & tomat
Årstidens kartofler
Farverig quinoasalat med grønne bønner & mynte-ingefærdressing
Pastapenne vendt i sauterede svampe & rucola
Broccoli & blomkålssalat med esdragon-avocado dressing
Gulerodscreme med citrongræs & ingefær
Årstidens spirende grønne salat
Surdejsspeltbrød & smør


Stor festbuffet – 185 kr
Bøffer af søde kartofler med mandler, soltørret tomat & basilikum
Gratinerede squash fyldt med frisk spinat, peberfrugt & tomat
Årstidens kartofler
Farverig quinoasalat med grønne bønner & mynte-ingefærdressing
Pastapenne vendt i sauterede svampe & rucola
Broccoli & blomkålssalat med esdragon-avocado dressing
Gulerodscreme med citrongræs & ingefær
Surdejsspeltbrød & smør


Medium festbuffet – 165 kr
Fyldte tomater med oliven-rosmarincreme
Bøffer af søde kartofler med mandler, soltørret tomat & basilikum
Årstidens kartofler
Farverig quinoasalat med grønne bønner & mynte-ingefærdressing
Pastapenne vendt i sauterede svampe & rucola
Årstidens spirende grønne salat
Surdejsspeltbrød & smør


Lille festbuffet – 145 kr
Fyldte tomater med oliven-rosmarincreme
Bøffer af søde kartofler med mandler, soltørret tomat & basilikum
Farverig quinoasalat med grønne bønner & mynte-ingefærdressing
Broccoli & blomkålssalat med esdragon-avocado dressing
Gulerodscreme med citrongræs & ingefær
Surdejsspeltbrød & smør


Suppe:
Ønsker I at tilføje en suppe til buffeten? Eventuelt serveret som forret:
Kold avocadosuppe med mynte – 40 kr
Spicy cremet linsesuppe med forårsgrønt – 30 kr


Dessert:
Kagen skal laves helt efter jeres ønsker! Vi laver et stort udvalg af festlige rå kager, lagkager & selvfølgelig skærekager, muffins & cookies. Blandt favoritterne er vores rå trefarvede hindbærkage, rå avocadokage med lime, rå blåbær ‘cheesecake’, mangolagkage med kokoscreme, & chokoladelagkage med nøddecreme…


3-5 retters festmenu:


Ønsker I en tallerkenanrettet festmenu sammensætter vi gerne en menu udfra retterne i festbuffeterne. Andre ønsker er også meget velkomne!

Forretter:
Kold avocado suppe med mynte & kernekiks
Spicy cremet linsesuppe med forårsgrønt & græsk yoghurt
Stor tomat med oliven-rosmarincreme, anrettet på spæde salatblade

Hovedretter:
Gratinerede squash fyldt med frisk spinat, peberfrugt & tomat, serveret med pastapenne vendt i sauterede svampe & rucola, broccoli & blomkålssalat med esdragon-avocado dressing, & gulerodscreme med citrongræs & ingefær

Bøffer af søde kartofler med mandler, soltørret tomat & basilikum, serveret med farverig quinoasalat med grønne bønner & mynte-ingefærdressing, frisk spinatpesto & gulerodscreme med citrongræs & ingefær

Fyldte portobello med frisk spinat, cherrytomater & ost, serveret med årstidens kartofler, oliven-rosmarincreme & spirende grøn salat

Desserter:
Kagen skal laves helt efter jeres ønsker! Vi laver et stort udvalg af festlige rå kager, lagkager & selvfølgelig skærekager, muffins & cookies. Blandt favoritterne er vores rå trefarvede hindbærkage, rå avocadokage med lime, rå blåbær ‘cheesecake’, mangolagkage med kokoscreme, & chokoladelagkage med nøddecreme…