FESTBUFFET EFTERÅR 2020

 
Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne. 

Festbuffet

Tofu – & sød kartoffel-frikadeller med hvidløgsdip

Ambrosias spinatlasagne med linser

Bagte svampe med hjemmelavet pesto

Quinoa med broccoli, avocado, soltørret tomat & cherrytomat i rosmarindressing

Spidskål med bønner, granatæble, sesamfrø & masser af grønne urter

Du Puy linsepuré med tomat, spidskommen, tahin & koriander

Pris: 225 kr per pers

Menuen laves ved bestillinger til mindst 20 personer.

Festbuffet – Luksus

Tofu – & sød kartoffel-frikadeller med hvidløgsdip

Ambrosias spinatlasagne med linser

Bagte svampe med hjemmelavet pesto

Bagte gratinerede auberginer med tomater, pinjekerner & oregano

Rodfrugtsalat med radiser, oliven & purløg i cremet dressing

Quinoa med broccoli, avocado, soltørret tomat & cherrytomat i rosmarindressing

Spidskål med bønner, granatæble, sesamfrø & masser af grønne urter

Du Puy linsepuré med tomat, spidskommen, tahin & koriander

Hjemmebagt brød & smør

Pris: 295 kr per pers

Menuen laves ved bestillinger til mindst 20 personer.

Til den søde tand

Double chocolate chokolade lagkage med chokolademousse & nødder – 45 kr / pers

Semi-raw tærte med saltet daddelkaramel, chokoladeganache & nødder – 45 kr / pers

Kagerne laves ved bestilling til mindst 20 pers pr type kage.