FESTBUFFETER EFTERÅR-VINTER 2019-20

 
Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne. 

Sammensæt selv din egen menu!

Lille menu:          2 hovedretter/supper + 3 tilbehør 160 kr

Medium menu:  3 hovedretter/supper + 3 tilbehør 195 kr

Stor menu:          4 hovedretter/supper + 3 tilbehør 230 kr

Luksus menu:    4 hovedretter/supper + 4 tilbehør 250 kr

Hjemmebagt brød (spelt/glutenfrit) & smør (alm/vegansk) + 15 kr

Supper

Græskarsuppe med kokosmælk, ingefær & kardemomme

Mild thai suppe med citrongræs, kokosmælk & friske grøntsager

Rodfrugtsuppe med urter & ristede hasselnødder

 

Hovedretter

Lasagne med soyabolognaise, svampe & frisk salvie

Fyldte peberfrugter med linser, græskar & soltørret tomat

Quinoafrikadeller med søde kartofler, peberfrugt & oregano

Mild grøn karry med tofu & skønne grøntsager i kokossauce

Rodfrugter, champignon & frisk spinat i blød & fyldig tomatsauce med rosmarin

Bagte portobello svampe med pestofyld (+10 kr)

 

Tilbehør 

Basmati- & røde ris med grønt drys

Ovnbagte både af søde kartofler med timian & paprika

Salat af sorte risnudler med broccoli, peberfrugt, sesamfrø & mild ingefærdressing

Farverig edamamebønne-salat med koriander & miso-umeboshidressing

Fennikel- & rødbedesalat med valnødder & basilikumdressing

Rucolasalat med cherrytomater, rødløg, artiskok & balsamico

 

Desserter 

Kokoslagkage med citronmousse & brombærmousse 480 kr (til 12 pers)

Chokoladelagkage med nougat- og chokoladecreme 480 kr (til 12 pers)

Rå trefarvet hindbær- og cashewnøddekage 36 kr / pers

Dagens skærekage 24 kr / pers

Kokos- & havre cookie med chokoladestykker 16 kr / stk

 

Vi laver også særlige kager efter ønske – feks. bryllupskager i etager.

 

FESTBUFFETER 
FORÅR & SOMMER 2019


Nyd en lækker, farverig og indbydende vegetarisk festbuffet! Her er skønne smagsoplevelser for både vegetaren, veganeren og for familien/selskabet, der nysgerrige skal introduceres til de grønne køkkenegne.
Sammensæt selv din egen menu!
Basismenu: 2 hovedretter/forretter + 3 slags tilbehør 150 kr
Ekstra forretter/hovedretter + 30 kr/stk
Ekstra tilbehør + 20 kr/stk
Hjemmebagt boller (spelt/glutenfri) & smør (alm/vegansk) + 15 kr
Forretter/småretter 
Agurke kanapéer med svampemousse
Fyldte tomater med artiskokcreme
Kold avocadosuppe med mynte
Velkrydret cremet kikærtesuppe
Hovedretter 
Gulerodspaté med oliven, rød peber & frisk oregano
Lasagne med linser, frisk spinat & salvie
Tilbehør 
Små kartofler med dip
Quinoa salat med broccoli, soltørret tomat & rosmarin
Edamamesalat med wakame tang & koriander-limedressing
Pink kålsalat med persille og græskarkerner
Spæde grønne salater med kalamata oliven, cherrytomater & vinaigrette
Humus med citrongræs & dild
Desserter 
Afrodittekugler (dadler, mandler, kakao) 12 kr
Mango-goji barer 18 kr
Dagens skærekage 20 kr
Chokoladekage med nødder, ingefærmarmelade & kokosflødeskum 24 kr
Mango-chiamousse med friske hindbær & skum 37 kr
Chokolademousse med friske bær & skum 37 kr
Rå hindbær- og cashewkage 38 kr
Rå kage med blåbær 38 kr
Chokoladelagkage med chokolademousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)
Forårslagkage med hyldeblomst-citron mousse & hindbærmousse 480 kr (til 12 pers)

Vi laver også særlige kager efter ønske – feks. bryllupskager i etager 🙂