CATERING FESTMENUER EFTERÅR


Lille festmenu – 145 kr

Svampelasagne med frisk spinat & valnødder
Fyldte tomater med olivenpuré
Gulerodscreme med ingefær & citrongræs
Salat af røde ris med bagte græskar, grønkål, avocado & rosmarindressing
Spidskål i umeboshidressing med rødløg & persille
Surdejsspeltbrød
Gammeldags kærnet smør

Medium festmenu – 175 kr

Quinoa bøffer med soltørret tomat, mynte & oregano
Svampelasagne med frisk spinat & valnødder
Fyldte tomater med olivenpuré
Gulerodscreme med ingefær & citrongræs
Salat af røde ris med bagte græskar, grønkål, avocado & rosmarindressing
Spidskål i umeboshidressing med rødløg & persille
Surdejsspeltbrød
Gammeldags kærnet smør

Stor festmenu – 185 kr

Quinoa bøffer med soltørret tomat, mynte & oregano
Svampelasagne med frisk spinat & valnødder
Fyldte tomater med olivenpuré
Gulerodscreme med ingefær & citrongræs
Salat af røde ris med bagte græskar, grønkål, avocado & rosmarindressing
Cremet kartoffelsalat med citrontimian & dild
Spidskål i umeboshidressing med rødløg & persille
Surdejsspeltbrød
Gammeldags kærnet smør

Tilvalg:

Græskarsuppe med kardemomme , ingefær & limeblade – 30 kr

Sødt

Rå trefarvet hindbærkage 28 kr
Chokoladekage med valnødder 24 kr
Rabarber-æblemuffins24 kr

HJEMMELAVEDE DRIKKE

16 kr
Ingefær limonade28 kr
Golden milk 32 kr
Rose lassi24 kr