JULEFROKOST CATERING & TAKE-AWAY


Catering:
Begge julefrokostmenuer kan bestilles som catering på porcelænsfade til
mindst 8 personer.

Take-away:
Den lille julefrokostmenu kan også bestilles som take-away for 1-7 personer i miljøvenlig engangsemballage på følgende datoer:
Fre-lør 17. og 18. november
Fre-lør 24. og 25. november
Fre-lør 1. og 2. december
Fre-lør 8. og 9. december
Fre-lør 15. og 16. december

LILLE JULEFROKOST – 165 kr

Rødbedefrikadeller med kanel & ingefær
Svampe- & nøddesteg med timian, salvie & enebær
Små kartofler med krydderurter
Spinatcreme
Bagte græskar med raddichio & rosmarinvinaigrette
Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg
Julebrød
Smør

STOR JULEFROKOST – 215 kr

Hjertesalatbåde med puré af persillerod & citrontimian
Rødbedefrikadeller med kanel & ingefær
Svampe- & nøddesteg med timian, salvie & enebær
Små kartofler med krydderurter
Spinatcreme
Rødkål
Bagte græskar med raddichio & rosmarinvinaigrette
Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg
Gulerodssalat med kokos, rosiner & kardemomme
Julebrød
Smør

JULE SØDT

Ris á la mande med kokosfløde & kirsebærsauce – 35 kr
‘Julekugle’ af dadler, gojibær, mandler & krydderier – 10 kr/stk og 40 kr/5 stk