3 RETTERS FESTMENU

Inspireret af mange forespørgsler laver vi nu også 3-retters menuer. De nedenstående menuer kan serveres med forretten portionsanrettet, hovedretten ved bordene og desserten portionsanrettet. Det er også en mulighed at servere hele menuen som buffet.

Festmenu 1:

Forret:

Dampede asparges med blomkålsmousse af artiskok, esdragon & dild, serveret med hjemmebagt brød & smør 

Hovedret:

Rødbedebøffer med pinjekerner, serveret med små ristede kartofler, årstidens grønt, oliven-sauce samt salat

Dessert:

Jordbær & hyldeblomstkage med mandler

Pris: 325 kr/kuvert

 

Festmenu 2:

Forret:

Små portionsanrettede linsepatéer på spæde salater med asparges & ristede mandler, serveret med hjemmebagt brød & smør

Hovedret:

Fyldte portobellosvampe, serveret med lys rodfrugtpuré, årstidens grønt samt sauce af peberfrugter, hvidløg & mandler, hertil salat

Dessert:

Mango & limekage med kokos

Pris: 325 kr/kuvert

Vi kommer gerne med ud og anretter/ færdiglaver maden på stedet hos jer. Der skal påregnes et ekstra beløb hertil på ca 3-6.000 kr + transport, samt for transporttid for personalet. Vi sender jer gerne et tilbud når vi har jeres konkrete forespørgsel.