0,8 dl kokosolie (gerne i fast form)
1 dl rørsukker / kokossukker 
1 tsk bagepulver (glutenfrit hvis det ønskes) 
1 knsp salt
0,4 dl plantemælk
2,4 dl mandler / cashewnødder / kokos (som fint/groft mel)
2,4 dl havremel 
60 g chokolade – hakket

Rør kokosolie og sukker sammen. Tilsæt rismælk. Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt dem gradvist. Konsistensen skal være sammenhængende nok til at forme dejen til kugler og trykke dem let flade. Hvis det er nødvendigt tilsættes meget lidt vand. Form dejen til ca 10 cookies. De flyder en del under bagning, så tryk dem ikke for flade. Bages i en forvarmet ovn ved 180’ i ca. 13-18 minutter til de er let gyldne.

Nyd dem! De smager skønt  og bliver bare bedre med tiden. Og så kan de laves med kokossukker hvis det ønskes – bare brug en chokolade med kokossukker også.